Laureatët e Hendbollit 2019: KHF Istogu rrëmben të gjitha çmimet

Ne organizimin e Federatës së Hendbollit te Kosovës sot ne Sheshin 21 u mbajt manifestimi sportiv “Laureatët 2019”.

Ashtu dhe siç pritej skuadra e cila dominoj ne Hendbollin e femrave vitin qe lam pas duke fituar titullin, kupën dhe kampion me kadete KHF Istogu rrëmbej shumicën e çmimeve

1. KHF Istogu (Senioret) Klubi me i mirë

2. KHF Istogu (Kadetet) Klubi me i mirë

3. Esma Muratovic (KH Istogu) hendbollistja me e mirë

4. Albina Rugova (KH Istogu) aloja e majtë me e mirë

5. Aurora Shehdadi (KH Istogu) portjerja me e mirë

6. Adelina Berisha lojtarja e re me e mirë

7. Suzana Ujkaj (KH Istogu) mbrojtësja me e mirë

8. Faruk Shala (KH Istogu) trajneri me i mirë