Ish-Kryetari i LDK-së në Përqevë Halit Gashi bashkohet në VETËVENDOSJE!

Z.Halit Gashi është Ekonomist i Diplomuar. Vjen nga fshati Përqevë, ka qenë aktivist i LDK-së qysh prej themelimit të kësaj partie, poashtu për një periudhë ka bartur detyrën e Kryetarit të nën Degës së LDK-së në fshatin Përqevë dhe shumë detyra të tjera të rëndësishme gjatë rrugëtimit të tij në këtë parti.

Mirëseardhje Z.Gashi në Lëvizje i uruan z.Glauk Konjufca dhe Kryetari i Qendrës z.Xhafer Berisha