I infektuari me Covid-19 nga Klina

Tani u konstatuan edhe 14 raste të reja me virusin që ka kapluar botën, njëri ndër ta është edhe një person nga fshati Gjurgjevik i Komunës së Klinës (nuk dihet ende Gjurgjevik i Madh apo i Vogël).
Nga burime të sigurta të Klina info ju njoftojmë që i infektuari ka ardhur nga një shtet i jashtëm dhe po qëndronte në karantinë në konvikt.

SHARE