QKMF në Klinë Mbledhje Komemorative në nderim të mjekut Qamil Morina

QKMF në Klinë, përmes një postimi të bër ënë faqën zyrtare FB ka njoftuar se nesër me daten 04.04.2021, në sallën e ZHVP në QKMF ” Nënë Tereza” në ora 12:00, mbahet Mbledhje Komemorative në nderim të Infermierit tonë të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Klinë,QAMIL MORINA , i cili ka ndërruar jetë pas një sëmundje të rendë.
Komuna e Klinës më Kryetar Prof.Zenun Elezaj, Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenies Sociale-Drejtori Shemsedin Berisha ,dhe QKMF ” Nënë Tereza “- Drejtori Dr.Anton Shllaku me bashkëpuntoret e tij i shprehin ngushëllimet më të sinqerta familjes, kolegëve dhe gjithë qytetarëve të Klinës për vdekjen e shpejtë dhe të papritur të Qamil Morines.
Varrimi i të ndjerit Qamil Morina behët neser me daten: 04.04.2021 ne ora 14 ne fshatin e tij të lindjes ne Gollubovc të Malishevës.
Stafi shëndetesor i QKMF-së ne ceremonine e varrimit do të shkoje ne menyrë të organizuar.
Drejtoria e QKMF ” Nënë Tereza ” ju shpreh ngushëllime të gjithe punëtoreve te QKMF-së dhe familjës se tè ndjerit.