QKMF në Klinë bëhet edhe me katër mjekë të rinj

QKMF -së “ Nënë Tereza” në Klinë ju shtuan edhe 4 mjekë të rinj.

“Sot nenshkruan kontratat e reja 3 Mjekë të Përgjithshem: Dr.Erlind Racaj,Dr.Agim Bardheci dhe Dr.Ermira Ibrahimi dhe 1 stomatolog Dr.Adriatik Rexhepi të cilët u priten nga Drejtori i QKMF-së Prof.Ass.Dr.Gazmend Bojaj dhe Kryeshefi i QKMF-së Dr.Faton Gashi të cilët ju uruan për fillimin e punës në ketë Institucion dhe ofruan bashkëpunim dhe përkrahje në te ardhmen për keta mjekë të rinj” , shkruhet në njoftimin e Drejtorisë së QKMF-së në Klinë, në profilin zyrtar në FB.