Publikohet tavani i çmimeve të derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka përcaktuar tavanin e çmimeve për shitjen e derivateve në 24 orët e ardhshme.Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 70 centë, i benzinës 1 e 36 centë, derisa i gasit 76 centë.

Këto çmime janë të njëjta sikur dje dhe hyjnë në fuqi në orën 10:00.

SHARE