Prokuroria dhe Policia në vendin ku vdiq punëtori në Grabanicë të Klinës

Klina.info pak më parë ka raportuar nga vendi i ngjarjes, për vdekjen e një punëtori, në fshatin Grabanicë të Klinës.

50 vjeçari u rrëzua në shkollën e fshatit ku ishte edhe duke punuar, derisa Klina.info mëson se vdekjen e tij e ka konstatuar edhe mjeku që ka dalë në vend të ngjarjes.

Derisa, Policia dhe Prokuroria kanë dalë për ta larguar trupin e pa jetë dhe po hetojnë rastin dhe shkaqet.

SHARE