E dhimbshme: Humb jetën 11 vjeçari nga Mitrovica që vuante nga një sëmundje e rëndë

Pas një sëmundje të rëndë, ka vdekur 11 vjeçari nga Mitrovica, Riad Aruqi,

Ai ishte diagnostifikuar me një sëmundje të rëndë, nga e cila vuante tash e një kohë.

Aruqi ishte trajtuar në Turqi dhe në Maqedoni të Veriut.