Poliklinika Biolab Zafi donacion për Klubin e Futbollit të Femrave në Klinë

Klubi i futbollit te femrave Dukagjini në Klinë ka filluar pregaditjet për sezonen pranverore duke synuar renditje sa ma të lart në tabelë në dy grupmoshat

Per ti arritur kto synime kërkohet mbështetje nga donator të ndryshem dhe ne ket rast shfrytezoj rast Klubi falënderon Polikliniken Biolab Zafi me pronar Zafer Gashi qe dhuroj një donacion prej 500 euro per nevoja të klubit.

“Shpresojm qe në vazhdim do te kemi donator të tjerë si nga biznese Komuna e Klines dhe kemi shpres qe mbeshtetje do te kemi nga Klubi i futbollit të Dukagjini në Klinë dhe falë ksaj mbeshtetje te ofruar besojm se do jemi të konsoliduar në sezonen Pranverore”.

SHARE