Policia e Kosovës bëhet me vetura të reja

Vetura të reja i kanë ardhur Policisë së Kosovës,
Siç shihet në videon më poshtë janë disa vetura të tipit Shkoda, e që do tu bashkohen veturave të tjera që janë në shfrytëzim nga ana e Policisë së Kosovës.

Ndryshe gjatë ditës së sotme Policisë së Kosovës i janë shtuar  edhe një automjet dhe pajisje nga fusha e teknologjisë  informative si kompjuterë, printer dhe skaner, donacion ky i sjellur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

SHARE