Edhe dy rast nga Klina me Covid-19

Sot u konfirmuan 48 raste me Covid-19 në Kosovë, 142 të shëruar dhe 3 të vdekur. Ndër të prekurit me virus, janë edhe dy person nga Klina, më saktësisht nga fshati Kernice 2 persona me Covud-19

SHARE