Klinë KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Si rezultat në dy rajone do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:PejëPunime të domosdoshme për siguri të sistemit1.Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina II (kodi 52000004) nga ora 10:00 deri 11:30Vendet: Pompa Xhemajl Murtaj.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i papuçeve në hyrje të NS 35/10kV Klina.2.NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:LP 10[kV] J05-Zajmi (kodi: 52000104) 10:00 deri 11:30Vendet: fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i papuçeve në hyrje të NS 35/10kV Klina.3.

Nga NS 10[kV] Klina do të ndërprehet:LP 10 kV Jagoda (kodi: 52000105 ) nga ora 10:00 deri 11:30Vendet: fshatrat:

Stupë, Budisalc, Nagllavk, Krusheve madhe, Jagodë, Paskalicë dhe Krushevë e vogël.Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i papuçeve në hyrje të NS 35/10kV Klina.

4.Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:Dalja 10kV Klinavci (kodi: 52000002) nga ora 10:00 deri 11:30Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja: Ndërprerje emergjente, ndërrimi i papuçeve në hyrje të NS 35/10kV Klina.