Plaçkitet një këmbimore e kriptovalutave në Prishtinë

Një këmbimore e kriptovalutave është plaçkitur paraditen e sotme në Prishtinë.

hotel-flower.com
Ngjarja ka ndodhur në lagjen Tophane në Prishtinë.

Policia ka arritur në ngjarje dhe po mirret me rastin.

Ende nuk dihet sasia e parave të vjedhura nga plaçkitësit.