Samsung pritet ta lëshojë së shpejti në treg Galaxy S20 Lite

Sammobile, një faqe në internet mjaft e besueshëm kur bëhet fjalë për të gjitha gjërat nga Samsung, ka pohuar se po vjen një Galaxy S20 Lite në një të ardhme jo aq të largët.

Ky telefon i mençur pritet të vjen në dy modele, sepse njëri pritet që ta mbështet rrjetin 5G, ndërsa tjetri jo.

Nuk ka asnjë informacion tjetër mbi të dhënat e këtij telefoni dhe as çmimin se sa pritet të kushtojë.

Tani për tani, këto merrini si thashetheme nga një burim i fortë, por pothuajse çdo herë që kjo faqe ka shkruajtur për telefonat e mençur nga Samsung, lajmet kanë dalë të vërteta. /Klina.info/

SHARE