Përmbyten rrugët e Fshati Deiq te Klinës nga të reshurat e shiut (FOTO)

Moti i ligë që po mbretëron këto ditë në Kosovë, ka sjellë mjaftë probleme në rrugët e Fshatrav te Klines

Sipas fotografive të siguruar nga Klina info, shihet se, mëngjesin e sotëm disa prej rrugëve të këtij Fshati Deiq janë parë të mbuluara me uji.

Shkak i këtij problemi duket të jenë reshjet e shumta të shiut.

Kjo situatë duket të jetë mjaftë shqetësuese për banoret si dhe për shoferët e makinave që kalojnë nëpër këto rrugë.

SHARE