TRENI NË ZVICËR GODET PËR VDEKJE 29 VJEÇARIN NGA KOSOVA

TRENI NË ZVICËR GODET PËR VDEKJE 29 VJEÇARIN NGA KOSOVA4 orë më parëTreni në Zvicër godet për vdekje 29 vjeçarin nga Kosova

Një ngjarje tragjike ka ndodhur në stacionin e trenave në Zwingen afër Baselit.

Treni ka goditur për vdekje një 29 vjeçar nga Kosova.

M.D ishte duke punuar në hekurudhë në kohën kur një tren i linjës ndërkombëtare po vinte nga Delemont për në Basel, njoftojnë mediat zvicerane.

Rrethanat e aksidentit nuk janë bërë të ditura, por po hetohen nga Policia dhe Prokuroria në Zvicër.

Në momentin e aksidentit kolegët e të ndjerit ishin duke punuar në një vend tjetër.

Aktualisht punimet që po zhvilloheshin në hekurudhë janë ndërprerë.

SHARE