Përfundoi me sukses operimi i lojtarës së Kv.Klina

Lojtarja e dalluar e Kv.Klinës Mihane Gashi është operuar diten e djeshme nga lëndimi që ka pësuar në gju, në lojën e fundit të sezonit vjeshtor. Ky operim ka përfunduar me sukses të cilin e kanë paraqitur përmes një postimi faqja zyrtare e klubit volejbollestik te femrave Kv.Klina.

Perfundon me sukses operimi i lojtares tone Mihane Gashi, ku ne ndeshjen e fundit pesoi nje lendim ne gjurin e majt, lendim i cili ishte jo i leht duke shkaktuar kuptje te ligamentit kryqezor- ACL dhe atij anesor ruptur komplet e MCL-it.

Faleminderit shume te gjithe atyre qe kontribuan ne grubmbullimin e shumes se operimit.
Gjithashtu, falenderojm Dr.Lavdim Berisha per kontributin e tij, po ashtu fizioterapeutin Arbnor Gegaj i cili mundesoj fizioterapit falas per lojatren tone qe e ndihmoj te ket operim me te lehte.

Tani pritet qe shume shpejt Mihanja te rikthehet ne fushe dhe te kontriboj ne klubin tone Kv.Klina
Ne i deshirojme sherim te shpejt dhe shume suksese!

SHARE