Pejë: Vetura godet motoçiklistin, qytetarët i ofrojnë ndihmë

Në komunën e Pejës para pak minutash ka ndodhur një aksident trafiku në mes një veture dhe një motoçiklete.

Sipas pamjeve, kalimtarët e rastit i kanë ofruar ndihmë motoçiklistit./