Pas një sëmundje të rëndë, në moshën 46 vjeçare, ndërroi jetë REMZI OSMANI në Gjermani:

NJOFTIM

Ju njoftojmë se pas një sëmundje të rëndë, në moshën 46 vjeçare, ndërroi jetë në Gjermani:

REMZI SHEFKET OSMANI

Remziu rrjedhë nga një familje atdhetare dhe ishte nga djemtë e mirë të familjes Osmani.
Ai ishtë puntorë, i dashur e i hareshëm me të gjithë.
E donte familjen, të afërmit e mbi të gjitha e donte edhe krenohej kudo që ishte me Përlepnicën – vendlindjen e tij.

Remziu la pas vete bashkëshorten dhe dy djem të shkëlqyer (10 dhe 12 vjeç)

I përjetshëm qoftë kujtimi për Remziun.
Ngushëllime familjes Osmani.

SHARE