Pas ndarjes, flet për herë të parë Mozzik për Loredanën

Mozzik dhe Loredana, thuhet se nuk janë bashkë.

Reperi Mozzik ka folur indirekt për herë të parë në lidhje me Loredanën pas ndarjes.

I ftuar në ‘Shiko kush luan’, Mozzik u pyet në lidhje me numrin e lidhjeve serioze që i ka pasur dhe nuk përtoi të përgjigjet.

Megjithatë, ai nuk përmendi emrin e saj.

‘Numri i dashurave serioze që kamë pas, e dinë edhe njerëzit ka qenë një, përndryshe nana e vajzës tem’ – duke aluduar në këtë formë në Lorin.

SHARE