Partitë opozitare mbajnë konferencë për media

Dy partitë opozitarë më të mëdha në vend, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Partia Demokratike e Kosovës, do të mbajnë konferencë për media

Të dy partitë do t’i mbajnë konferencat në selitë e tyre, raporton Indeksonline.

As PDK dhe as LDK nuk kanë bërë të ditur shkaqet e thirrjes së konferencës.

Konferenca e LDK-së do të fillojë në ora 11:00, ndërkaq ajo e PDK-së në ora 11:15