Kosova merret si shembull suksesi (VIDEO)

Mënyra se si Kosova ruan privatësinë e qytetarëve të saj u konsiderua shembull suksesi.

Kjo ndodhi në Asamblenë Botërore të Privatësisë që u mbajt na Stamboll, e ku për here të parë shteti i ri pati mundësi prezantimin.

Pjesëmarrja e Kosovës, karshi 130 shteteve e më shumë se 800 pjesëmarrësve, qe përgjegjësi për kreyinspektoren e Agjencisë për Informim dhe Privatësi, Krenare Sogojeva-Dermaku.

Kjo po vlerësohet pozitive për vendin. Megjithatë, sipas Kujtim Gashit, ish-drejtor në Agjencinë Shtetërorë për Informim, institucionet duhet që aktivitete për privatësinë të mbajnë edhe më shumë