Donacion i Ministrisë se Shendetesise për QKMF në Klinë

Sot u dhurua një donacion në QKMF në Klinë nga Ministria e shëndetesise dhe Banka botërore në vlerë prej 16.165 euro.

Ekg me monitor,Defbrilator me monitor chest conpresion system, oxygjen cilinder,mobile transport stretcher