Papa lejon bekimin e çifteve homoseksuale

Martesa për të gjithë tani është e mundur edhe në Kishën Katolike. Papa Françesku hap rrugën për bekime për çiftet homoseksuale.

Sipas përkthimit zyrtar në gjermanisht, ai flet për “mundësinë e bekimit të çifteve në situata të parregullta dhe çifteve të të njëjtit seks”.

“Është një revolucion në Vatikan”, është përshkrimi i parë i mediave të afërta me Papën.