19 operacione për 24 orë në Spitalin e Pejës

242 pacientë kanë marrë trajtim emergent shëndetësor në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, dje më 29 janar 2020. Nga këta 20 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

19 operacione janë kryer gjatë 24-orëve të fundit.

Analiza kanë kryer 304 pacientë që në total janë kryer 4,787 analiza.
Gjatë 24-orëve të fundit kanë qenë 6 lindje, 1 normale dhe 5 me prerje cezariane. Kanë lindur 6 foshnja 3 të gjinisë mashkullore dhe 3 të gjinisë femërore.

Informacionin e ka ndarë zyra për Media e Spitalit të Përgjtihshëm Rajonal të Pejës./

SHARE