Pamje të mjerueshme: Kjo është gjendja e një shkolle fillore në Grabanicë të Klinës

Pamje të mjerueshme: Kjo është gjendja e një shkolle fillore në Grabanicë

Shkolla Fillore “Azem Bejta ” në Grabanicë  të komunës së Klinës është në gjendje të mjerueshme. Së paku, kështu po duket në disa fotografi të dërguara në redaksinë e Klina info nga një lexues.

Në pamje, duken tualetet e kësaj shkolle që nuk janë aspak të dëshiruar, si dhe muret  e objektit janë krejtësisht të dëmtuara.

Në këtë shkollë zhvillojnë mësimin mbi 250 nxënës,

Indeksonline ju sjell disa fotografi, ku mund ta shihni se në qfar gjendje të mjerueshme zhvillojnë mësimin këta nxënës Klina info