Qytetarja thot se policia e Kosoves e denoi pse qeshi me

Qytetarja thot se policia e Kosoves e denoi pse qeshi me ze

Ky eshte postimi i saj i plote ne FB:

Denim me 100 euro gjobe, se po qeshesh me za!

Dhunohet dhe vritet nje femije 12 vjecar, policia e neglizhon rastin! Une denohem me 100 euro gjobe pse qesha me za!

1 person pa leje, me shpejtesi dyfish ma shume se qe eshte e lejume, i shkel 2 gra per vdekje; policia neglizhente sepse duhet me me denu mu te pacipen qe po qeshi me za mas 12ve te nates!

Tjetri e dhunon nje te mitur, tjetri e mbyt gruan me femije, krejt keto pasoje e neglizhences se policise sepse ma se lehti e ka me dale ne qytet e me me denu mu me 100 euro gjobe se qesha me za!

Perderisa isha tu e prite nje taxi me shoqe, tu qeshe me za edhe tu bisedu, me afrohet Zyrtari i Policise Fatmir Miftari ne uniforme:

Fatmiri: Cka po keshe kshtu ?
Une: A seriozisht po m’pyte ?
Fatmiri: Je tu keshe shume, mos kesh!
Une: Me cka po e mate qe po keshi shume?
Fatmiri: Me vesht e mi !

E realisht, eshte fakt qe une isha dashte me qajte ne duar te kujt jemi!

Une bija yte Kosove,
po qeshja me za!