Pamje 18+/Viktima që u vra sot në Kijevë, i shtrirë në rrugë

Klina.info ka raportuar ekskluzivisht mbi ngjarjen e rëndë që ndodhi ditën e sotme në Kijevë të Malishevës.

Vrasje dyshohet se ndodhi për shkaqe pronësie.
Sadi Berisha 50 vjeç mbeti i vrarë, fare pranë shtëpisë së tij. Klina.info sjellë pamje të rënda ku shihet viktima i shtrirë në tokë.
Ndryshe, Policia dhe njësitet hetimore po merren me rastin.