OVL UÇK në Klinë, në varrimin e nënës së Taibe Shala

Sot është varrosur Taibe Shala, nëna që lindi dy gjeneralët, Bedri e Shaban Shala.

Edhe OVL UÇK, dega në Klinë në krye me Hajdin Balaj morën pjesë në ceremoninë mortore.

Ata vunë kurora me lule, derisa kujton sakrificën dhe forcën e nënës Taibe.