Përurohen bustet e tre dëshmorëve në Nekoc (VIDEO)

Sot në Nekoc të Drenasit, është bërë përurimi i busteve të tre heronjve të kombit, Gani Kastrati, Azem Kastrati dhe Hysni Murseli.

Përveç familjarëve, për zbulimin e këtyre punimeve, i pranishëm ishte edhe Kryetari i Drenasit Ramiz Lladrovci.

I gjithë ky aktivitet u shoqërua edhe me këngë patriotike kushtuar dëshmorëve të fshatit Nekoc.