Orari i meçit në mes Ilir Latifit dhe Derrick Lewisit

Ilir Latifi e ka një luft mjaftë të vështirë kundër amerikanit Derrick Lewis.

Sportisti kosovar për herë të parë do të garoj në peshat e rënda, kurse kundërshtari i tij bënë pjesë në mesin e 5 garuesve më të mirë të peshave të rënda.

Latifi synon që në këtë debutim të tij te peshat e rënda të arrijë fitore.

Kjo ndeshje e cila do të zhvillohet në Teksas, me orën tonë lokale do të zhvillohet në orën 4 të mëngjesit.