Optika Moda në Klinë ofron vizita pa pagesë si dhe zbritje 50% dhe 30%

Optika Moda në Klinë ofron vizita pa pagesë si dhe zbritje 50% dhe 30%

Vizitat bëhen nga e hëna në të enjte, nga ora 13:00-14:00, ju mirëpret Dr. Yll Morina

Për më shumë na kontaktoni në numrin 048700673

Lokali gjendet në qendër të qytetit, afër Dushve!