Njoftim nga Komuna e Klinës

Njoftim nga Drejtoria e Administratës

Komuna e Klinës, përkatësisht Drejtoria për Administratë, njofton të gjithë qytetarët e Komunës së Klinës se duke filluar nga dita e hënë, datë 16 mars 2020, do të pezullojë të gjitha shërbimet për qytetarë, në të gjitha drejtoritë e Komunës.

Ky vendim vjen pas vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, të datës 13 mars 2020, konkretisht pikës 9, e cila kërkon që çdo institucion publik të reduktojë në veprime esenciale dhe staf esencial, përveç stafit të sektorit të shëndetësisë dhe të sektorit të sigurisë.

Ky vendim vlen deri në një njoftim tjetër.