Një shtëpi përfshihet nga zjarri në Drenoc, intervenim i shpejtë i zjarrfikësve

Një shtëpi është përfshirë sot nga zjarri në Drenoc të Klinës.

Klina.info sjellë pamje nga vendi ngjarjes ku siç shihet nga fotografitë zjarrfikësit duke intervenuar po ashtu dhe familjarët.

Zjarrfikësit kanë shuar një pjesë të kulmit./Klina info/