Një 26 vjeqar nga Klina ka rezultuar pozitiv me COVID-19 !

Sot një i ri 26 vjeqar nga Klina ka rezultuar pozitiv me virusin Corona. I prekuri është i shtrirë në spitalin e Prishtinës.
Klina.info kontaktuan me të prekurin dhe ai tha se për momentin jam i shtrirë në spitalin e Prishtinës,jam me simptoma temperaturë,vjellje,ligshtim.
Ai bën apel për qytetarët qe të kenë kujdes sa më shumë dhe ti respektojnë masat.
Ai gjithashtu tha për Klina.info se në spital gjendja është jo e mirë për shkak të numrit të madh të pacienteve të infektuar./Klina.info/

SHARE