Nisin përgatitjet për Kampionat Evropian, merr pjesë dhe boksieri nga Klina

Në Brezovicë kanë nisur përgatitjet e boksierëve kosovarë, të cilët do të marrin pjesë në Kampionatin Evropian.

Duket themsuar që nga Klubi i Boksit “Dukagjini”, atyre i është bashkuar edhe boksieri i talentuar Rexhep Morina.

Morina është një boksier që premton shumë dhe po e bën krenar ekipin klinas.

SHARE