Ngjarje në Laç, humb jetën një person

Ngjarje e rëndë në Laç.

Një person raportohet të ketë mbetur i vd-ekur si pasojë e disa të sh-tënave me ar-më zjarri.

Ngjarja e rëndë ka ndodhur pak më parë pranë Gjykatës së Laçit, ndërkohë që raportohet se ka mbetur i vde-kur një person ende i paidentifikuar.

Shkaqet dhe rrethanat e të shtë-nave nuk dihen, ndërkohë Policia është nisur menjëherë drejt vendngjarjes