Nesër varroset mjeku dhe veterani i UÇK-së, Qamil Morina

Sot ka vdekur njeriu i luftës e paqes, Qamil Morina nga Gulluboc i Malishevës.

Ai ka punuar në QKMF në Klinë dhe ka qenë ushtar i UÇK në Brigadën “Mujë Krasniqi”, shkruan Klina.Info

Morina vdiq nga një sëmundje e rëndë dhe ka lënë amanet të varroset në vendlindje.

Trupi i pajetë do të varroset nesër me 04 04 2021 në orën 14:00.

SHARE