Këta janë 5 kandidatët e LDK-së në Istog për kryetar të komunës

Kryesia e Lidhjes Demokratike të Kosovës, dega në Istog, ka mbajtur sot mbledhjen e radhës, ku kanë dalë me pesë kandidatë për kryetar të komunës.

Në mbledhjen e mbajtur, të kryesuar nga kryetari i degës, Haki Rugova, bazuar në Statutin e LDK-së, nxjerr këtë propozim me kandidatët për kryetar komune për zgjedhjet lokale 2021.

Besart Dreshaj, Besim Mulaj, Ilir Ferati, Shkëmb Manaj dhe Zenel Shatri janë kandidatët e propozuar nga LDK në Istog për Kryesinë e LDK-së qendrore.