Aktori kosovar e ndrron “Ferrarin” me dy thasë miell

Për shkak të pandemisë së koronavirusit, Qeveria e Kosovës ka bërë apel te qytetarët që të izolohen.

Kështu, qytetarët në panik, kanë bërë blerje të shumta të ushqimeve, e sidomos të miellit, ku tashmë shumë të tjerë po ankohen se nuk ka sasi të mjaftueshme.

Aktorët e njohur, Fatos Kryeziu dhe Astrit Kabashi kanë bërë një video, ku shihet teksa Astriti e ndërron veturën “Ferrari” me miell./

SHARE