Nesër në Klina.info publikohet intervista me Ukë Sadri Shales

Nesër (e premte) në orën 20:00 në faqen e Klina.info do të publikohet video intervista me Ukë Sadri Shala nga fshati Ujëmirë i Klinës.

Kjo intervistë ku personazhe janë dhe dy djemtë e Sadri e Shales, ku flasin për rrethimin e kullës