Nesër loja rivale në mes QKMF-së nga Klina dhe QKMF-së nga Istogu

Për nder të nder 2 korrikut, ditën e nesërme organizohet një ndeshje rivale në mes të QKMF “Nënë Tereza” nga Klina dhe QKMF nga Istogu.

Ndeshja luhet ditënn e Premte me datë 01.07.2022 në ora 20:00 në palestrën “Adem Jashari”.

Fitusi do të nderohet me kupën e 2 korrikut.

SHARE