Balaj dhe Dervishaj vizitojnë vorrezat në Koshare

Sot kryetari i OVL dega në Klinë Hajdin Balaj bashk me mikun e ti nga Kroacia Januz Dervishaj i cili ka kontribuar në UÇK gjatë luftës,ata vizituan varrezat e Kosharës dhe kujtuan dëshmorët që ranë për atdhe./KlinaInfo/

SHARE