Nesër KF Dukagjini pret Llapin, Hithat kanë një thirrje

Nesër KF Dukagjini e ka lojën e fundit si vendas, derisa mirëpret KF Llapin.

Kjo është thirrja e Hithave në FB:

TE DIELËN, thërret përsëri “18 Qershori”

HITHAT, para vetes kanë ndeshjen e parafundit ne kampionat, dhe te fundit si vendas, andaj ketë te dielë nga ora 15:00 te gjitha rrugët e qytetit, përsëri kanë vetëm një destinacion, LINDJEN e stadiumit tonë! Kodi veshjes si gjithe 💚🤍
Mbledhemi ne Fan Club nga ora 14:00

Jetojmë për këto ngjyra dhe këtë klub. DUKAGJINI, një ëmer i shenjtë.

Shihem te dielën, #HITHAT2012

SHARE