Nënkryetarja e AAK-së tregon pse nuk po ftohet Donika Kadaj në mbledhjet e partisë

Nënkryetarja e AAK-së, Time Kadrijaj , ka folur për mosprezencën e deputetes Donika Kadaj-Bujupi në mbledhjet e kësaj partie.

Ajo tha se në AAK respektohet mendimi ndryshe, por jo edhe veprimi ndryshe.

Megjithatë, ajo kërkoi që për këtë temë të pyetet vet deputetja Kadaj-Bujupi.

“Jo unë nuk mendoj se ka subjekt politik që e pranon mendimin ndryshe, tjetër është mendimi ndryshe tjetër është veprimi ndryshe. Këto janë tema që duhet t’i diskutoni me deputeten e caktuar, unë jam deputete përfaqësoj një dikaster, jam kryetare e Komisionit dhe këto janë vendime të liderit dhe deputetes, por për mendim ndryshe unë mendoj se AAK është partia që më së shumti e respekton mendimin ndryshe, por vendimet gjithësisë merren me shumicën e votave qoftë në Këshill apo në Kryesi të partisë”, tha ajo për Front Online.