Kjo është gjendja e rrugëve në Kosovë pas reshjeve të borës

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka njoftuar për gjendjen nëpër rrugët e Kosovës, s

Sipas tij, janë duke u kujdesur 24 orë për mirëmbajtjen e rrugëve të Kosovës dhe të gjitha janë të kalueshme, madje edhe në ato vende ku ka pasur reshje bore.

“24 orë mirëmbajtje të gjitha rrugët e Kosovës. Auto-udhët, rrugë rajonale dhe nacionale janë të kalueshme dhe po pastrohet bora në ato vende që ka pasur të reshura”, shkroi Abrashi në Facebook.

24 orë mirëmbajtje të gjitha rrugët e Kosovës Auto-udhët, rrugë rajonale dhe nacionale janë të kalueshme dhe po pastrohet bora në ato vende që ka pasur të reshura 🇽🇰🇽🇰

SHARE