“Në garë me botën gri” – ekspozitë personale nga Rexhep Selimi

Me datën 25 nëntor, nga ora 12:00, në hapësirat e Muzeut Kombëtar të Kosovës, bëhet hapja e ekspozitës personale të Rexhep Selimit. Në 4 vitet e fundit, Selimi ka përfunduar më shumë se 250 piktura, dhe disa prej tyre do të ekspozohen për publikun në muze.

Ekspozita do të qëndroj e hapur deri më 4 dhjetor 2022.