Ndizen qirinj në qendër të Klinës në kujtim të Florjan Gjergjajt

Të rinjtë e Klinës ndezen qirinj në qendër të qytetit, para Bar Kafe “Leona” ku pranar ishte Florjan Gjergjaj, që vdiq në aksident trafiku, i cili ishte edhe pronar i kësaj kafiterie.

Në përkujtim të Florjanit foli shoku i tij dhe vëllai Ardian Gjergjaj, i cili falënderoi të rinjtë për këtë organizim në kujtim të vëllait të tij.

Florjani u varros sot në Krushevë të Vogël, ku morën pjesë mbi 5 mijë persona.

SHARE