Mesazhet e rrejshme që po shpërndahen në rrjetet sociale, mos iu besoni

Shumë persona kanë pranuar  porosi jo shumë të zakonshme përmes rrjeteve sociale.

Një njoftim i rremë që po shpërndahet, thotë se të gjithë qytetarët e Ksovovës që do të qëndrojnë në shtëpi, që të mos përhapet Covid-18 do të marrin 20 euro në ditë.

Po në të njëjtin njoftim thuhet “Granti i qeverisë është i paraparë për të gjithë qytetarët, qofshin ato të papunë ose të punësuar”.

Njoftimi i plotë: TË GJITHË qytetarët e Kosovës të cilët do rrinë në shtëpi dhe me këtë do të ndihmojnë që mos të përhapet Koronavirusi COVID-19, DO TË MARRIN NGA 20 EURO NË DITË, duke filluar nga nesër 20 Mars 2020.

Granti i qeverisë është i paraparë për të gjithë qytetarët, qofshin ato të papunë ose të punësuar.
Për më shumë informata dhe si të lajmëroheni, klikoni në linkun më poshtë: https://t.co/efZzvf5fqa?amp=1

Mesazhe të ngjashme që po ngjallin panik, po shpërndahen nga persona të ndryshëm.