Sot iu dha lamtumira e fundit Dr.Gjon Gjidoda

Mengjesi i djeshëm ishte fatal për doktorrin e Qendrës kryesore familjare të Klinë Dr.Gjon Gjidoda.
Trupi i të ndjerit u varros sot në orën 15:00 në varrezat e fshatit Krushevë e vogël.
Të pranishëm ishin përveq familjarëve të tij dhe shumë kolegë e qindra miq./Klina info